Yemek Tarifleri

"lezzetçilere pratik yemek tarifleri"
yemek tarifleri
Yemek Tarifleri`nde 18 kategoride 1677 tarif bulunuyor.

yemek tarifleri Yemek Tarifleri
yemek tarifi Evde Yalnızım!
kolay yemek tarifleri Yeni Evlendim!
pratik yemek tarifleri Öğrenciyim Açım!
değişik yemek tarifleri Yeni Lezzetler Peşindeyim!
en güzel yemek tarifleri En Beğendiğiniz Tarifler
yemek tarifleri Yeni Eklenen Tarifler
yemek tarifi sitesi Şifalı Bitkiler

Yemek Kitabı & Yeni Evliler, Yalnız Yaşayanlar, Çalışanlar ve Öğrenciler İçin
Firdevs Altındaş
Beyaz Unsuz Şekersiz
Hamur İşleri
Arzu Aygen / Ülfet Aygen

Linkler
Yemek Yapma Oyunları
Anne Bebek

Vişneli Bavaruaz

  Kekler-Pastalar


Malzemeler
• Sıvı Şanti 1000 g
• Su 700 g
• Pasta kreması 400 g
• Süt 500 g
• Vişne suyu 300 g
• Yaprak jelatin 9 adet
• Pandispanya patı 1 adet
Süsleme İçin
• Krem Şanti 200 g
• Çeşitli meyveler

Tarif
300 g vişne suyu, 700 g su, ve 400 g pasta kreması ile çırpılır.

Sıvı şanti ve süt bir kabın içinde benmari usulü 60°C?de ısıtılır, vişne suyu ile çırpılmış pasta kreması, suda bekletilmiş jelatinler ilave edilerek karıştırılır.

İstenilen kalıba doldurularak derin dondurucuda 2 saat bekletilir. Daha sonra dondurulmuş bavaruaz kalıptan çıkması için sıcak suya batırılır, üzerine pandispanya patı konularak ters çevrilip kalıptan çıkarılır, krem şanti ve çeşitli meyvelerle süslemesi yapılır.

Tarif Sahibi: Anonim
Vişneli Bavaruaz tarifi

Süresi : 65-70 dk.
Zorluk :
Puan : 5.34

Bu Tarife Puan Ver
Tarifi puanlayın
Yemek tarifi gönder

Tarifi Arkadaşına Gönder

Yemek tarifi yazdır Tarifi Yazdır
 
 

YemekTarifleri.gen.tr - Yemek Tarifleri | Pratik Yemek Tarifleri © 2004-2013 | Öneri Formu      Web Tasarım