Yemek Tarifleri

"lezzetçilere pratik yemek tarifleri"
yemek tarifleri
Yemek Tarifleri`nde 18 kategoride 1677 tarif bulunuyor.

yemek tarifleri Yemek Tarifleri
yemek tarifi Evde Yalnızım!
kolay yemek tarifleri Yeni Evlendim!
pratik yemek tarifleri Öğrenciyim Açım!
değişik yemek tarifleri Yeni Lezzetler Peşindeyim!
en güzel yemek tarifleri En Beğendiğiniz Tarifler
yemek tarifleri Yeni Eklenen Tarifler
yemek tarifi sitesi Şifalı Bitkiler

Yemek Kitabı & Yeni Evliler, Yalnız Yaşayanlar, Çalışanlar ve Öğrenciler İçin
Firdevs Altındaş
Beyaz Unsuz Şekersiz
Hamur İşleri
Arzu Aygen / Ülfet Aygen

Linkler
Yemek Yapma Oyunları
Anne Bebek

Tas Kebaplı Pilav

  Pilavlar


Malzemeler
• 2 bardak pirinç
• 3 bardak sıcak su
• 250 gr kemiksiz kuşbaşı koyun eti
• 1 baş soğan
• 1 orta boy domates veya yarım kaşık salça
• 2 yemek kaşığı margarin
• 1?2 küçük havuç
• Tuz? karabiber

Tarif
1. Eti, kıyılmış soğan ve yağla ateşe koyun. Suyunu çekip kavrulmaya başlarken doğranmış domates veya salça katın. 5 dk sonra yeterince sıcak su, tuz ve karabiber koyup kısık ateşte pişirin.

2. Etleri, bir kase veya sahan kapağı içinde toplayıp uygun bir tepsinin ortasına ters çevirerek kapatın.

3. Havuçları, kibrit büyüklüğünde doğrayıp 3 bardak sıcak suyla birlikte tepsiye boşaltın. Gerekirse biraz tuz ekleyin; kaynamaya başlarken suyu süzülmüş pirinci katın ve üzerine bir ağırlık koyup kapalı olarak kısık ateşte pişirin.

4. Pilav suyunu çekince, ortasındaki kabı kaldırın. Pilavı, ortasınaki etlerle birlikte servis yapın.

Tarif Sahibi: Anonim
Tas Kebaplı Pilav tarifi

Süresi : 70-80 dk.
Zorluk :
Puan : 5.07

Bu Tarife Puan Ver
Tarifi puanlayın
Yemek tarifi gönder

Tarifi Arkadaşına Gönder

Yemek tarifi yazdır Tarifi Yazdır
 
 

YemekTarifleri.gen.tr - Yemek Tarifleri | Pratik Yemek Tarifleri © 2004-2013 | Öneri Formu      Web Tasarım