Malzemeler
• 150 g ayıklanmış karides • 150 g tarak • 150 g beyaz balık filetosu • 1 yumurta 1/2 limonun suyu • 50 g kıyılmış maydanoz • 125 g püre haline getirilmiş patates • Tuz ve karabiber • 1,5 litre sıvı yağ. Zencefilli Sos: • 125 g yoğurt • 2 çorba kaşığı kr
Tarif
Deniz ürünlerini ve balıkları Rondo`da püre haline getirin. Yumurta, limon suyu, maydanoz ve püre haline getirilmiş patates ile karıştırın. Tuz ve karabiberi ekleyin. 8 adet 2.5 cm kalınlığında yuvarlak krep şeklini verin. Krepleri, arada çevirerek, kızgın yağda Thermospot tavada 5 - 6 dakika kızartın. Süzüldükten sonra zencefil sosuyla servis yapın. Zencefil Sosu: Tüm malzemeyi pürüzsüz bir karışım haline gelene kadar iyice karıştırın.
Tarif Sahibi: Anonim
|

Süresi |
: |
20-30 dk. |
Zorluk |
: |
|
Puan |
: |
5.23 |
Bu Tarife Puan Ver
|