Yemek Tarifleri

"lezzetçilere pratik yemek tarifleri"
yemek tarifleri
Yemek Tarifleri`nde 18 kategoride 1677 tarif bulunuyor.

yemek tarifleri Yemek Tarifleri
yemek tarifi Evde Yalnızım!
kolay yemek tarifleri Yeni Evlendim!
pratik yemek tarifleri Öğrenciyim Açım!
değişik yemek tarifleri Yeni Lezzetler Peşindeyim!
en güzel yemek tarifleri En Beğendiğiniz Tarifler
yemek tarifleri Yeni Eklenen Tarifler
yemek tarifi sitesi Şifalı Bitkiler

Yemek Kitabı & Yeni Evliler, Yalnız Yaşayanlar, Çalışanlar ve Öğrenciler İçin
Firdevs Altındaş
Beyaz Unsuz Şekersiz
Hamur İşleri
Arzu Aygen / Ülfet Aygen

Linkler
Yemek Yapma Oyunları
Anne Bebek

Adisababa

  Kekler-Pastalar


Malzemeler
• Pasta kreması 1500 g
• Krem şanti 1500 g
• Kiraz şekerlemesi 150 g
• Yeşil toz fıstık 150 g


Tarif
Pasta kreması ve çırpılmış krem şanti üç eşit parçaya bölünür.

500 g pasta kremasına ince kıyılmış kiraz şekerlemeleri ilave edilir. 500 g çırpılmış krem şanti karıştırılarak parfe yapılıp uzun ve dilimli kek kalıbının 1/3?ü doldurulur.

Yine 500 g pasta kremasına tercihe göre eritilmiş bitter kuvertür katılarak ya da sade olarak 500 g krem şanti ile karıştırılıp parfe yapılır. Kalıbın 2/3?ü doldurulur.

Son bölümde yine 500 g pasta kremasına yeşil toz fıstık katılır. 500 g krem şanti ile parfe yapılır. Kalıbın tamamı doldurulur ve derin dondurucuda bir gece dondurulur.

Kalıptan çıkarılan baton adisababanın üzerine şekerlemelerle süsleme yapılabilir veya tercihe göre üstüne çikolatalı glasür dökülebilir. Bıçakla kesilerek tek tek dilimler halinde servis yapılır.

Tarif Sahibi: Anonim
Adisababa tarifi

Süresi : 55-60 dk.
Zorluk :
Puan : 5.91

Bu Tarife Puan Ver
Tarifi puanlayın
Yemek tarifi gönder

Tarifi Arkadaşına Gönder

Yemek tarifi yazdır Tarifi Yazdır
 
 

YemekTarifleri.gen.tr - Yemek Tarifleri | Pratik Yemek Tarifleri © 2004-2013 | Öneri Formu      Web Tasarım